Cu ce ne ocupam?

Afla motivele pentru care merita sa alegi serviciile noastre:

 Criss GSM ( S.C. Criss Gsm Concept S.R.L.) - este alegerea ta pentru a-ti repara telefonul, tableta, gps-ul sau chiar laptopul tau intr-un timp cat mai scurt. De asemenea detinem o gama variata de accesorii pentru toate tipurile de telefoane mobile. Avem pe stoc huse si folii de protectie pentru orice telefon mobil precum si incarcatoare, cabluri de date, casti si suport auto pentru telefon. Oferim servicii de reparatii telefoane in Campina, reparatii tablete, mufe incarcar, deblocari retea, actualizari gps, resoftare android, reparatii laptop in maxim 24 ore de la intrarea in service.

Magazinul CRISS GSM

Magazinul nostru este localizat in Campina, Prahova. Pe Bulevardul Carol I nr. 24 bl. 2E Parter. Ne gasesti de luni pana vineri de la orele 09:00 la 18:00 si sambata de la 09:00 la 13:00

Testimoniale

"RECOMAND CU ÎNCREDERE.
Am înlocuit casca telefonului la ei la cel mai mic cost din oras și în plus mi-au curatat tot telefonul gratuit ceea ce m-a impresionat. Multumesc (Tiberius B.)"

La îndemâna câmpinenilor ,dotat cu absolut orice accesorii atât gsm cât și pc/laptop. Prețuri rezonabile și calitate superioară! (Razvan D.)

"Profesionalism ,seriozitate și preturi rezonabile.
Recomand cu încredere! (Ionut S.) "